Hoe werkt DURF

creatief kennis verbinden  
creatief kennis verbinden
  luisteren inspireren durven
luisteren inspireren durven

Maatwerk, kwaliteit en service

Alles begint met luisteren: naar elk detail en elke wens. We werken samen met onze klanten en delen onze kennis graag. Onze adviezen zijn altijd op maat en binnen het gestelde budget. Of het nu gaat om de aankoop van één stoel, of een totale inrichting, we helpen je met kennis van zaken waarbij kwaliteit en service voorop staan. Voor ons is een opdrachtgever vooral een partner waarmee we samen tot het beste resultaat komen.

Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, maar een vanzelfsprekendheid. Daarom werken we onafhankelijk samen met verschillende duurzame leveranciers die verantwoord ondernemen. In veel van onze projecten werken wij met bestaande producten en gerecyclede producten.

DURF Projectinrichting is geen architecten - of projectmanagementbureau en heeft geen architecten in dienst. Wij zijn specialisten op het gebied van projectmeubilair en het maken van maatwerk. Wij zijn niet merk gebonden en putten uit een ruime collectie van meer dan 150 leveranciers. Voor grote en/of complexe inrichtingen huren we de expertise van onafhankelijke interieurarchitecten (BNI) in. Pluk de vruchten van ons ruime netwerk!