<<  

Caruso

  >>

 

Tot een paar jaar geleden was de kwestie van de akoestiek vaak over het hoofd gezien maar nu speelt het een belangrijke rol bij het (akoestische) ontwerp van een gebouw. Dit heeft geleid tot een verlangen om het concept van akoestisch en verlichtingscomfort voor ruimtes te innoveren om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die kunnen worden aangepast aan de verschillende vereisten van hun gebruikers.

Caruso Acoustic is ontstaan uit Lamm's uitgebreide ervaring waaronder een toonaangevend bedrijf in de verwerkende sector voor meer dan 50 jaar en een winnaar van vele nationale en internationale onderscheidingen en erkenningen. Lamm is erin geslaagd om zijn vakmanschap in verwerkingsmaterialen te combineren met de nieuwste onderzoeks- en ontwerptechnieken om unieke, steeds meer op maat gemaakte producten te creëren. Innovatie, kwaliteit en Made in Italy zijn de elementen die de identiteit van Caruso Acoustic vormen.

Sinds de oprichting heeft het merk haar middelen geïnvesteerd in het onderzoek naar nieuwe materialen, interpreteert het de behoeften van het publiek correct en verbreedt het haar eigen horizon naar nieuwe mogelijke toepassingen. Haar ingenieurs zijn volledig toegewijd aan het ontwerpen en creëren van producten die voldoen aan alle bestaande wetgeving op het gebied van akoestiek. Dankzij haar hooggekwalificeerde team biedt Caruso Acoustic ook ondersteuning tijdens de ontwerpfase van de locatie door akoestische en licht technische analyse uit te voeren, met speciale aandacht voor het beoogde gebruik van de locatie. Conferentiezalen, klaslokalen, bibliotheken, restaurants, bars, sportarena's, sportscholen, ziekenhuizen, medische praktijken, winkels en kantoren zijn slechts enkele van de mogelijke plaatsen waar deze producten kunnen worden toegepast.

Aangezien het doel van Caruso Acoustic is om gebruikers het beste akoestische comfort te bieden, brengt Caruso Acoustic een nauwe samenwerking tot stand met architecten, zodat het ook complexe, op maat gemaakte projecten kan ontwikkelen. Het resultaat is een omgeving, bedoeld als een ruimte voor interactie, die is gecreëerd om alle dagelijkse activiteiten te huisvesten en te organiseren.

Website: Caruso

Showroom
DURF Projectinrichting gaat graag met u in gesprek bij u op kantoor of in onze showroom te Bodegraven. Om een afspraak te maken en/of u wenst meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.